Uvjeti korištenja

Na našoj Web stranici i povezanim društvenim nalozima kao i društvenim medijima, uključujući bez ograničenja, Facebook, Instagram, Twitter, Stop Sole firma za proizvodnju i instalaciju folija, tendi, pergola i sl. na veleprodajnoj i maloprodajnoj osnovi reklamira i prodaje sovje proizvode. Korištenjem naše stranice prihvaćate navedene uvjete korištenja:

Objavljivanje osobnih podataka, uključujući informacije vezane za plaćanje, adresu, i račune, te stvaranje računa na našoj stranici, ili klikom na dugme kupi ili slično drugo dugme, Vi potvrđujete:

  • Da ste pročitali ove uvjete.
  • Da razumijete uvjete korištenja.
  • Da prihvačate uvjete korištenja.

Ako se ne slažete s gore navedenim uvjetima, nemojte koristiti usluge ili web stranicu. Ako u bilo kojem datom trenutku niste spremni biti vezani ovim uvjetima trebate, gdje i ako je to moguće označiti da ne prihvaćate uvjete korištenja i prestati koristiti naše usluge.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj ove web stranice kao i ostale materijale koji su dostupni putem povezanih društvenih medija, zaštićeni su zakonom.
Ne smijete mjenjati, objavljivati, prenositi, učestvovati u prenosu ili prodaji, osim gdje je to izričito dopušteno i ne smijete koristiti sadržaj sa ove web stranice u cjelosti ili djelimično.
Zadržavamo pravo mogućnosti da ukinemo usluge na ovoj web stranici bez prethodne obavijesti Vamai ograničavamo se od bilo kakve odgovornosti iz bilo kojeg razloga, ako kršite ove uvjete.
Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta.
Ovi uvjetii bit će tumačeni i uređeni prema zakonima Republike Hrvatske. Mjesto za sve sporove bit će u Puli.

E-mail:info@stop-sole.hr