Zaštita podataka

Ko smo mi ?

Naša web stranica je: https://www.stop-sole.hr

Šta od ličnih podataka prikupljamo i zašto ?

Komentari

Kada posetioci ostave komentar na stranici prikupljamo podatke koji su prikazani u komentaru, kao i IP adresu i browser zbog detektovanja i sprečavanja spam-a.

Media

Nije dozvoljen bilo kakav upload vaših ličnih medijskih sadržaja.

Kontakt Forma

Vaši lični podaci se koriste isključivo u svrhu interne obrade ili upita od strane firme Stop sole.

Primjena "kolačića"

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačići služe da bi našu Online-ponudu učinili prijateljskom, sigurnijom i efektivnijom. Kolačići su male tekstualne datoteke , koje su od strane Vašeg računala internet pretraživača pohranjene. Većina naših kolačića koji se primjenjuju su privremeni kolačići, koji vrijede samo za vrijeme trajanja Vaše posjete našoj internet stranici i koji na kraju automatski bivaju izbrisani. Drugi kolačići se pohranjuju na Vašem računaru, da bi ih Vaš pretraživač prepoznao prilikom sljedeće posjete našoj web-stranici. Kolačići se standardno primjenjuju od strane većine internet pretraživača. Oni ne sadrže viruse i ne izazivaju nikakvu štetu na Vašem računalu. Oni ne sadrže osobne podatke i informacije koje su tu sačuvane, ne povezuju se kasnije s Vašim osobnim podacima.

Možete primjenu kolačića ograničiti ili potpuno prekinuti. Pri tome možete sigurnosne postavke Vašeg internet pretraživača podesiti tako da o korištenju kolačića budete informirani i da sami odlučite o njihovom preuzimanju. Možete trenutne i pohranjene kolačiće, nezavisno jedni od drugih, da dopustite ili da zabranite, ili generalno da isključite kolačiće i već korištene kolačiće da naknadno izbrišete. Napominjemo da je u slučaju brisanja ili deaktiviranja kolačića moguće nepotpuno funkcionisanje web-stranice.

Google Analytics

Ova web-stranica koristi Google Analytics, Službu web-analize Google Inc. („Google“) kompanije. . Google Analytics koristi kolačiće da bi omogućio analizu korištenja ove web-stranice.

Informacije o korištenju ove web-stranice koje su nastale putem kolačića prenose se i pohranjuju u pravilu na jednom US-Serveru od strane Google-a. IP-adresa koja je u okviru Google Analytics-a preuzeta od strane Vašeg pretraživača neće biti povezana sa drugim podacima sa Google-a. Napominjemo da ova web-stranica koristi Google Analytics sa proširenjem „_anonymizeIp()“ i stoga se IP-adrese obrađuju samo skraćeno da bi se isključila direktnu povezanost.

Kakva prava imate na podatke koje ste ostavili na web stranici ?

Ako posjedujete račun na našoj stranici, ili ste ostavili komentar, možete zahtjevati da Vam pošaljemo exportovane u PDF formatu. Takođe možete zahtjevati da izbrišemo sve podatke koje posjedujemo o Vama kao i Vaše komentare ili postove na web stranici. Ovo ne uključuje bilo kakve podatke koje smo dužni čuvati za administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.